Το Hulu ματαιώνει την παραγωγή του “The Eyes of the Dragon” του Stephen King

by Nyctophilia

Το αντίπαλο δέος του Game of Thrones από τον Stephen King ακυρώνεται από το Hulu

Ίσως όμως να το αναλάβει μια άλλη υπηρεσία streaming

Stephen King by Shane Leonard Wide

Το “The Eyes of the Dragon”, το αντίστοιχο του “Game of Thrones” από τον Stephen King, δεν θα μεταφερθεί πλέον σε σειρά από το Hulu.

Τα νέα ανακοίνωσε ο σκηνοθέτης και μυθιστοριογράφος Seth Grahame-Smith στο τελευταίο επεισόδιο του podcast “Kingcast”, αποκαλύπτοντας ότι η σειρά ακυρώθηκε για οικονομικούς λόγους.

Ωστόσο, ενώ η μεταφορά είναι πλέον νεκρή υπόθεση για το Hulu, υπάρχει ακόμα πιθανότητα να την αναλάβει άλλη υπηρεσία streaming.

Το “The Eyes of the Dragon” κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1984, το πρώτο αξιοσημείωτο έργο φαντασίας του Stephen King, ο οποίος είχε ήδη ως τότε καθιερωθεί ως συγγραφέας τρόμου.

Η πλοκή όπως την είχε αναφέρει επίσημα το hulu για τη σειρά:

Ο δολοπλόκος μάγος του Βασιλιά Roland, ο Flagg, βλέπει την εξουσία του να απειλείται όταν η βασίλισσα Sasha γεννά τον Peter, κληρονόμο του θρόνου. Όταν η βασίλισσα μένει έγκυος στον δεύτερο γιο, ο Flagg αναγκάζει τη μαία να πληγώσει θανάσιμα τη βασίλισσα και έτσι ξεκινά μια συνωμοσία για να εξορίσει τον μελλοντικό βασιλιά.

Ο Peter πηγαίνει κάθε βράδυ κρασί στο δωμάτιο πατέρα του και ο Flagg δηλητηριάζει το ποτό και παγιδεύει τον γιο ως ένοχο για τη δολοφονία του Βασιλιά. Εν τω μεταξύ, ο μάγος χειραγωγεί επίσης τον μικρότερο γιο, τον Thomas, δείχνοντάς του μυστικά περάσματα από όπου το αγόρι μπορεί να κατασκοπεύει τον πατέρα του.

Ο Thomas γίνεται μάρτυρας στη δολοφονία του βασιλιά και στη πλεκτάνη κατά του αδελφού του, αλλά σιωπά όταν ο Peter κρίνεται ένοχος και φυλακίζεται σε έναν τεράστιο πύργο.

Εξάλλου, με τον Peter εκτός, γίνεται ο ίδιος βασιλιάς στην ηλικία των 12 ετών. Παραχωρεί στον Flagg απεριόριστη εξουσία που φέρνει τη καταστροφή στο βασίλειο. Στο ενδιάμεσο, ο Peter επιχειρεί ν’ αποδράσει για ν’ ανατρέψει τον Flagg και να κερδίσει ξανά τον θρόνο.

Για οτιδήποτε νεώτερο σχετικά με τη σειρά, θα σας κρατάμε ενήμερους!

Πηγή: digitalspy.com

προτεινουμε επίσης

Leave a Comment

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση των στοιχείων και δεδομένων σας στη βάση του ιστότοπου για στατιστικές αναλύσεις.

Η Nyctophilia.gr χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει τη σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, καθώς και να βελτιώσει την εμπειρία σας στο website. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδοχή Αναλυτικά