Χορηγίες / Δωροθεσίες

by Nyctophilia
Χορηγίες / Δωροθεσίες

Είμαστε πάντα ανοιχτοί σε προτάσεις για χορηγίες επικοινωνίας και δωροθεσίες (giveaways) στα social media μας!

Χορηγίες Επικοινωνίας

Στη Nyctophilia.gr αναλαμβάνουμε χορηγίες επικοινωνίας για όλα events ή φεστιβάλ που σχετίζονται με τον Τρόμο και το Φανταστικό, ομιλίες, σεμινάρια, θεατρικές παραστάσεις, εκθέσεις, εν γένει οτιδήποτε αφορά τη λογοτεχνία και την τέχνη του τρόμου και του φανταστικού. Αν είστε διοργανωτής και επιθυμείτε να προβληθεί το δρώμενό σας στο κοινό μας μέσω των social media (Facebook και Instagram) και του newsletter μας, δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω του mail:

info.nyctophilia@gmail.com

μέσω της σελίδας μας στο Facebook ή μέσω της φόρμας που θα βρείτε στο τέλος της σελίδας (επιλέγοντας την ενότητα “Χορηγίες / Δωροθεσίες”), κι εμείς θα έρθουμε άμεσα σε επαφή μαζί σας.

Δωροθεσίες (Giveaways)

Ένα giveaway είναι πάντα εγγύηση για την αποτελεσματικότερη προβολή σας! Αν επιθυμείτε, λοιπόν, να διοργανώσουμε κλήρωση στα social media μας, ώστε να προβληθεί το έργο σας και να αποκτήσετε μερικούς επιπλέον followers στα δικά σας social media, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

Τα social media μας σε αριθμούς

Περιμένουμε το μήνυμά σας! Θα χαρούμε πολύ να συνεργαστούμε μαζί σας!

Φόρμα Επικοινωνίας

Η Nyctophilia.gr χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει τη σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, καθώς και να βελτιώσει την εμπειρία σας στο website. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδοχή Αναλυτικά