Μια νύχτα στο Γκραν Γκινιόλ

by Nyctophilia

5 Διηγήματα του Maurice Level

Book Cover: Μια νύχτα στο Γκραν Γκινιόλ
Excerpt:

Πέντε ιστορίες πικρού τρόμου από τον Maurice Level όπου τα σκληρά παιχνίδια της μοίρας παίζουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Οι ιστορίες μεταφράζονται για πρώτη φορά στα ελληνικά και δεν συμπεριλαμβάνονται στην ανθολογία "Ιστορίες του Γκραν Γκινιόλ" που κυκλοφορεί από τις  εκδόσεις Αρχέτυπο.

 …Η γαλλική διάνοια ταιριάζει πιο φυσικά σε αυτό το σκοτεινό ρεαλισμό, παρά στην υπόνοια του αόρατου»
H. P. Lovecraft, Supernatural Horror in Literature

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΛΙΓΟΤΕΡΑ

Αν σας άρεσε αυτό το e-book και θέλετε να μας στηρίξτε για να συνεχίσουμε να δημιουργούμε περισσότερα και ακόμα καλύτερα δωρεάν e-books, μπορείτε να κάνετε μια μικρή δωρεά στο site! Σας ευχαριστούμε, Nyctophiliacs!

4 comments

Μαρία Βέρρου 2 Οκτωβρίου 2019 - 11:28 ΠΜ

καλημέρα σας. Εδώ και κάμποσο καιρό σας είχαμε στείλει κάποια διηγήματα με θέμα το φανταστικό ή τον τρόμο. Θέλετε να μου πείτε σε ποιο σημείο βρίσκεται η διαδικασία; ευχαριστώ
Μαρία Βέρρου

Elaine Ρήγα 2 Οκτωβρίου 2019 - 1:16 ΜΜ

Καλησπέρα σας.
Όσα διηγήματα είχαν σταλθεί στο mail “nyctophilia.nightmares@gmail.com” για το τεύχος “Phantasmal” του Σεπτέμβρη έχουν απαντηθεί.
Παρ’ όλα αυτά, έκανα αναζήτηση με το mail και το όνομά σας στα εισερχόμενα του συγκεκριμένου mail αλλά και του “info.nyctophilia@gmail.com” και δεν βρήκα κάποιο μήνυμά σας.
Θα μπορούσατε, παρακαλώ, να το επαναπροωθήσετε σ’ ένα από τα δύο mails ώστε να καταλάβω τι μπορεί να συνέβη; Ίσως πήγε στα spam μας και διαγράφηκε.

Μαρία 1 Οκτωβρίου 2019 - 3:49 ΜΜ

Καλημέρα σας, είμαι στη διάθεσή σας για μεταφράσεις από γαλλικά στα ελληνικά! Με εκτίμηση Μαρία Βέρρου

Elaine Ρήγα 1 Οκτωβρίου 2019 - 4:16 ΜΜ

Καλησπέρα σας, ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον.

Αυτή τη περίοδο δεν είμαστε σε αναζήτηση μεταφραστών, θα σας έχουμε όμως υπόψη μελλοντικά.

Mε εκτίμηση,
Ιλέην Ρήγα

Comments are closed.

Η Nyctophilia.gr χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει τη σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, καθώς και να βελτιώσει την εμπειρία σας στο website. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδοχή Αναλυτικά