Επικοινωνία

by Ιλέην Ρήγα

Αν είστε συγγραφέας ή καλλιτέχνης (μουσικός, φωτογράφος, γραφίστας, ζωγράφος) και το έργο σας ανήκει στα είδη του Τρόμου και του Φανταστικού και επιθυμείτε να προγραμματίσουμε:

  • παρουσίαση / δημοσίευση Δελτίων Τύπου
  • κριτική (Προσοχή: δεν αναλαμβάνουμε κριτικές σε e-books ή wattpad)
  • συνέντευξη

ή είστε εκδότης ή διοργανωτής Φεστιβάλ Φανταστικού και επιθυμείτε να μας αποστείλετε πρόταση συνεργασίας, δελτία τύπου ή χορηγία επικοινωνίας, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω του παρακάτω e-mail και θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας το συντομότερο:

info.nyctophilia@gmail.com

Μπορείτε, επίσης, να χρησιμοποιήσετε το παραπάνω mail σε περίπτωση που επιθυμείτε να συμμετέχετε στη συντακτική μας ομάδα.

…ένα δείγμα γραφής (αυστηρά μέχρι 350 λέξεις) κι ένα μικρό βιογραφικό (μέχρι 200 λέξεις) για να σε γνωρίσουμε. Όλα σ’ ένα αρχείο Word – όχι στο σώμα κειμένου του mail – γραμμένο σε “Times New Roman” μεγέθους 12, με τίτλο “Όνομα_Επώνυμο_ΔΕΙΓΜΑ” σ’ ένα mail με θέμα “Αρθρογραφία”…  

Περισσότερες λεπτομέρειες γι’ αυτή τη διαδικασία θα βρείτε στη σελίδα:
Γίνε αρθρογράφος στη Nyctophilia.gr!

Τέλος, αν έχετε να προτείνετε ένα θέμα που θα θέλατε να δείτε να μελετάμε και να το αναλύουμε στα επόμενα άρθρα μας, μπορείτε να μας το προτείνετε μέσω της σελίδας μας στην πλατφόρμα Ko-fi, κάνοντας μια μικρή δωρεά στο site. Καθένας που μας κάνει δωρεά μέσω Ko-fi έχει δικαίωμα να ζητήσει κι ένα άρθρο που θα ήθελε να δει να μελετάμε (το οποίο θα έχει και προσωπική αφιέρωση με ευχαριστίες) και, επιπλέον, θα λάβει ένα καινούργιο e-book με μεταφρασμένα διηγήματα κλασικής λογοτεχνίας που θα δίνεται αποκλειστικά στους supporters μας -λόγω βεβαρημένων υποχρεώσεων, θα είναι διαθέσιμο από τα μέσα Ιουνίου 2020.

Παρακαλούμε, ΜΗΝ χρησιμοποιείτε το παραπάνω e-mail για να μας στείλετε διηγήματα ή ποιήματα προς δημοσίευση στο site. Γι’ αυτή τη διαδικασία, επισκεφτείτε τη σελίδα
ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΙΗΓΗΜΑΤΩΝ.

Για όλους τους αναγνώστες μας που θέλουν να μας στείλουν ένα μήνυμα είτε για να ρωτήσουν κάτι είτε για να κουβεντιάσουν μαζί μας για οτιδήποτε αφορά τον Τρόμο και το Φανταστικό, το mail μας αλλά και η σελίδα μας στο Facebook είναι πάντα στη διάθεσή τους και όλα τα μηνύματά τους καλοδεχούμενα!

Η Nyctophilia.gr χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει τη σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, καθώς και να βελτιώσει την εμπειρία σας στο website. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδοχή Αναλυτικά