Γίνε αρθρογράφος στη Nyctophilia.gr!

by Nyctophilia

New NyctoEditors always welcome and wanted

Αν σου αρέσει ο Τρόμος και το Φανταστικό και θες να μοιραστείς τις ιδέες και απόψεις σου, χρειάζεται μόνο να έχεις χρόνο για 1 ή 2 εθελοντικά άρθρα τον μήνα για το site. Έλα, λοιπόν, στη συντακτική μας ομάδα και γράψε για όλα τα τρομακτικά που αγαπάς!

Κείμενα που αναζητούμε, πάντα στη σφαίρα του Τρόμου και του Φανταστικού:

  • Κριτικές βιβλίων, ταινιών, σειρών, videogames, επιτραπέζιων κ.λ.π.
  • Λογοτεχνικές αναλύσεις και προσεγγίσεις, συγκριτικές μελέτες λογοτεχνικών θεμάτων και μοτίβων
  • Αφιερώματα σε συγγραφείς και στα διάφορα είδη και υποείδη της λογοτεχνίας του Φανταστικού
  • Ειδήσεις και τελευταίες εξελίξεις
  • Θεματικές λίστες με προτάσεις βιβλίων, ταινιών κ.λ.π.
  • Οτιδήποτε άλλο σκοτεινό, spooky & creepy θεωρείς πως μας ταιριάζει και θα μας αρέσει!*
    *Εξαιρούνται διηγήματα ή ποιήματα, καθώς αναζητούμε μόνο άρθρα

Δεν χρειάζεται να έχεις εμπειρία στην online αρθρογραφία, καθώς παρέχουμε εκπαίδευση στην πλατφόρμα του WordPress και στις βασικές αρχές της online δημοσιογραφίας. Χρειάζεται, όμως, να έχεις φαντασία και πρωτοτυπία, καλή ροή λόγου, σωστή γραμματική, σύνταξη και χρήση λεξιλογίου.

H αρθρογραφία στη Nyctophilia.gr είναι εθελοντική. Όμως, προσφέρουμε τη δυνατότητα να μάθετε να χειρίζεστε την πλατφόρμα του WordPress, τα εργαλεία SEO και να χτίσετε το προσωπικό σας portfolio άρθρων ως επιπρόσθετη εμπειρία στο βιογραφικό σας. Θα έχετε τη δυνατότητα να γνωρίσετε και να συνεργαστείτε με μερικά από το πιο δυνατά και γνωστά ονόματα της ελληνικής λογοτεχνίας του Φανταστικού, ενώ θα βρείτε υποστήριξη και πολύτιμες συμβουλές και για τα δικά σας επαγγελματικά βήματα στον χώρο της συγγραφής.

Τι πρέπει να κάνεις

Αν το πήρες, λοιπόν, απόφαση, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μας στείλεις ένα δείγμα γραφής (αυστηρά μέχρι 350 λέξεις) κι ένα μικρό βιογραφικό (μέχρι 200 λέξεις) για να σε γνωρίσουμε.

Όλα σ’ ένα αρχείο Word – όχι στο σώμα κειμένου του mail – γραμμένο σε “Times New Roman” μεγέθους 12, με τίτλο “Όνομα_Επώνυμο_ΔΕΙΓΜΑ” σ’ ένα mail με θέμα “Αρθρογραφία” στο:

info.nyctophilia@gmail.com

H ομάδα της Nyctophilia σε περιμένει! Show us what you’ve got!

Ιλέην Ρήγα
Founder / Editor in chief of Nyctophilia.gr

προτεινουμε επίσης

Η Nyctophilia.gr χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει τη σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, καθώς και να βελτιώσει την εμπειρία σας στο website. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδοχή Αναλυτικά